Картонени и хартиени опаковки за храна и всякакви други нужди за всеки хотел

Поликарт Костинброд – производител и печат на всички видове картонени и хартиени опаковки, кашони, кутии и етикети

Фирма „Поликарт ООД“ предлага направата на етикети, опаковки, кашони, пликове и кутии за всякакъв сектор. Също така произвеждаме офис консумативи от различни видове материал като мукава, хартия, фолиа, картон и още други синтетични материали.

Фирмата предлага богат избор от дизайн при изработката на различни опаковки, които се произвеждат с пълноцветен печат от самозалепваща хартия и фолио, велпапе, хартия, картон, етикети.

Ние предлагаме отлично качество и ниски цени за нашите коректни клиенти. Съсредоточени сме върху козметичната, хранителната и фармацевтичната индустрия.

„Поликарт ООД“ има дълга история на надежден и установен производител.

Продуктите, които произвеждаме са със сертификати за директен контакт с храни.

Можем да произведем мостри на опаковки, печат на различните видове материали, както и 3D конструкция на мостри на опаковки, за да помогнем максималното доближаване до вашите желания.

За куриерската област сме готови да предложим богат избор от опаковки и консумативи като кашони и транспортни опаковки, картонени и хартиени опаковки, полиетиленови пликове за пратки, консумативи за опаковане, пликове с печат, бланки товарителници и формуляри, за нуждите на всеки хотел, ресторант, както и всякакъв друг търговски обект.

Подготвени сме и за фармацевтичната сфера като създаваме картонени кутии с печат, поставки за малки продукти с печат, картонени кутийки за химичните препарати, както и съответните листовки към тях, също така и кашони и стойки с печат.

За хранително-вкусовата област предлагаме производството на щайги, дисплеи и кашони,  картонени кутии за храни, тарелки, мултипак опаковки, касетки, ламинирани картонени опаковки, подложки и чинийки.

За по-големите брандове и доставчици създаваме папки, пликове, архивни материали и кутии, преписки, флипчартове и рекламни класьори и биндери, тетрадки, кубчета, формуляри.

Фирмата предлага преопаковане на промоционални пакети и машинно етикетиране и термо слийв за видовете напитки и алкохол, както и луксозни подаръчни опаковки.

За повече информация:

Поликарт ООД

гр. Костинброд 2230, ул. Славянска 46

Email: sales at polycart-bg.com

Офис Костинброд: 0721 66145