Статия:Видео осветление при заснемане на видео практически съвети

Следваме напълно новите тенденции, но много от тях повдигат въпроси: доколко е годен за живеене? Как и с какво да носите кроп топове, плюшени якета и прозрачно всичко? В секцията „Инструкция“ избираме актуални неща и ясно показваме как и с какво да ги допълваме – дори ако изглежда, че решението е очевидно. Този брой е посветен на предстоящата Нова година. Сигурни сме, че пайетите не са пречка за кадифето, затова избрахме няколко смели елегантни визии, които съчетават материи от различни материи и нюанси. В крайна сметка, кога да експериментирате, ако не на основното парти за следващите 365 дни?

Блестяща рокля с ярки чорапогащи от evizabg.com

Алесандро Микеле сериозно поработи върху нашите възгледи за модата – забавни момичета с огромни очила, барети, бомбери и всичко лъскаво, сякаш изпадайки от стар скрин (или направо от Нарния), се влюбиха всички. Новогодишното парти е чудесно извинение да последвате примера им и да не си отказвате нищо: ярките чорапогащи от 90-те, дължината миди от 20-те и лъскавите материи от 80-те не изглеждат често толкова органично заедно. И за да забавите малко, заменете сините помпи със златни – в тон с роклята.

Блуза в азиатски стил с разкроена пола

Това е може би най-спокойното изображение в колекцията. Елементи на азиатските национални костюми преследваха дизайнерите (и нас) през цялата година, така че защо да не го прекарате в затворена копринена блуза със високо деколте и удължени ръкави? Основното нещо е да изберете пола с красив нюанс за нея със същия сложен подгъв и подобен силует, останалото е променливо.

Деликатна пола с оверсайз пуловер

Има комбинации, които са работили през 50-те години и продължават да работят и до днес. Например, пухкава пола под коляното в комбинация с помпи с токчета. За да не прекалявате с ретро, ​​обувките могат да бъдат избрани от огледална кожа и вместо горнище, носете удобен свободен пуловер с материя в нюанси на шампанско – той ще балансира пола от тънка бяла тъкан, непрактична за зимата. Ще се окаже както удобно, така и красиво.

Златни панталони с ярка риза

Металните панталони са една от най-очевидните тенденции за следващата пролет и можете да кажете на света за това още в новогодишната нощ, без да чакате началото на следващия сезон. Златото тук е отредено важна, но не основна страна: панталоните са балансирани от копринена блуза с цвят на яйчен жълтък (материята на нещата може да бъде всяка). Тънка водолазка и удобни мокасини ще ви помогнат да намалите малко децибелите. И не забравяйте обицата! За предпочитане около един – по-интересно е.

Рокля в стил бельо с риза

Първо, роклята с риза винаги е добра идея. В същото време ризата може да се разкопчае, доколкото позволява деколтето на роклята, и леко да се дръпне от раменете. Носете с кадифени боти до глезена със стабилен ток и викториански аксесоари като барокови пръстени.

Пола с пайети с плетено горнище

Пайети за Нова година или Коледа – решението е толкова очевидно, колкото чаша шампанско за камбанките, и също толкова подходящо. Но ги изиграйте по нов начин: например можете да опитате да носите пола-молив с пайети с плетен горнище и заострени високи обувки в контрастен цвят. Последният щрих ще бъдат смешни големи обеци, сякаш от изрязани долари.

Сребристо

Когато се занимавате с нещо ярко, трябва или да го дозирате точно, или да го доведете до абсурд. В този случай избираме второто. Разходете се така: защо не носите рокля от сребърна лама с лъскави тънки чорапогащи, сребърна пелерина (все пак не е юли) и почти играчка метален клъч? Само обувките не блестят тук, но би било несправедливо да се каже, че алените помпи със средни токчета не са поразителни.

Сако с бродерия с панталони

За да сте сигурни, добавете огромно колие и ярък топ, който съответства на тона на бродерията. Въпреки това, от бяла тениска или неутрална блуза ефектът ще бъде приблизително същият. Друг плюс на такива якета е, че не изискват абсолютно никакво усилие при избора на долната част, така че съкратените класически панталони на талията с кокетни ботуши са точно нещото.