Рекламна агенция

Ако сте собственик на хотел, на който му е необходима външна реклама, то можете да се доверите на Печатница Макс Принт – Компанията разполага със собствена база, използваща най-модерните технологии за дигитален и офсетов печат и това е причината да Ви препоръчаме именно нея.

Често ставаме свидетели на следното: Поръчвайки рекламни материали, било то външни обемни букви, външна реклама или изработка на елемент на широкоформатен печат, в доста случаи агенциите минават през една или две основни печатници, т.е. получава се едно прекупуване на услуга, което сами знаете, че оскъпява цената.

С други думи, ако Ви трябва качествен печат, реклама, бързо и ефективно обслужване, то МАКС ПРИНТ е на Ваше разположение.

Рекламната агенция разполага с качествени дизайнери с богато въображение, които могат да създадат уникални неща за Вашата рекламна кампания. 

Можете да поръчате всякакви печатни услуги на телефон: 0889908107 или на имейл office at max-print.eu

В случай, че сте търговско дружество, опериращо в големи градове, например София, Варна, Пловдив, то добре знаете, че цената е една идея по-висока от тази на локалните рекламни агенции. Именно и през последните години се наблюдава свиване на бюджета от средните и малки предприятия и това ни кара да мислим, че можем да обслужим качествено и на по-добра цена Вашата реклама!

Рекламата, която добре знаете, че трябва да бъде поне 20 % от приходите, за да върви бизнесът Ви напред.