Обзавеждане за хотели, ресторанти и барове от Мебелисто

Мебелисто – един от популярните онлайн магазини за мебели, характеризиращ се с това, че предлага изгодни предложеиня за управители на хотели, барове и ресторанти, решили да обновят мебелите.

С какво се отличава хотелското обзавеждане, хотелските мебели, от традиционните? Това е един добър въпрос, на който смятаме да Ви отговорим ние, от Хотел Благоевград.

Три са основните аспекта, в които трябва да се насочите, когато подбирате мебели за хотел, а именно:

  • здравина и устойчивост на експлоатация – мебелите в хотелите често биват натоварвани повече от домашните такива. Те трябва да са здрави, да издържат на по-голямо натоварване от посетителите на дадения туристически обект.
  • цена и ценообразуване – няма как да не я споменем, тъй като обзавеждането на хотел предполага, че се касае за повече на брой мебели, обзавеждане за всички стаи, следователно цената е от изключително голямо значение. Не случайно повечето мебелни компании предлагат различна цена за собственици на хотели, която се отличава от тази на крайния клиент, пазаруващ „на дребно“, ако позволите така да се изразим.
  • естетически външен вид – мебелите трябва да паснат добре на структурата, на целия интериор на хотела, или пък на ресторанта, или заведението.

Не е тайна, че избор на мебели за хотел се прави далеч по-трудно, отколкото за Вашата спалня, или кухня. И това е съвсем нормално, вие можете да се досетите причините. Много по-отговорна задача е.

Именно и поради високата отговорност Ви съветваме да не бързате с поръчки, а внимателно да обмислите тази инвестиция, да се консултирате със специалисти, с дизайнери, с експерти, имащи дългогодишен опит в обзавежданетио, и едва тогава да преминете към покупка. Нещо повече, експертите на Мебелисто могат лесно да Ви насочат, да ви дадат добра цена, да ви съдействат напълно.

В обобщение, не е никак трудно да обзаведете хотел, или да му обновите мебелите, стига да попаднете на точната компания, с точните експерти, които най-добронамерено да Ви съдействат.