Реставрация на стара къща

Реставрацията на стара къща може да бъде най-добрата ви инвестиция, но може да бъде и най-големият ви провал. Затова преди да започнете подобен проект е необходимо внимателно да премислите няколко пъти всеки един етап от този проект. Фирма за кърти чисти извозва София споделя с вас кои са основните точки по които трябва да помислите, когато ви предстои подобно начинание.

Кризисни точки със зидарията

Новия хоросан трябва да съвпада възможно най-близо по цвят и консистенция. Използването на твърде много портланд цимент в сместа втвърдява допълнително, което от своя страна може да повреди целостта на сградата. Никога не отстранявайте целия хоросан, отстранете само този, който е повреден. Никога не използвайте уплътнители, те абсорбират влагата и създават проблеми при много студено и много горещо време.

Дървообработване

Работейки с остарял дървен материал използвайте сърцевината. Сърцевината винаги е най-устойчива на болести. А при монтаж на дървен материал, редете така, че сърцевината да бъде нагоре.

Покривна конструкция

За да се погрижите правилно за вашия покрив е необходимо да разберете точно от какъв материал е изграден. Да проверите изключително обстойно в какво състояние се намира, както и в бъдеще редовно да го проверяваме. Покривът е от огромно значение за всяка една постройка без значение от нейните размери, така че не пестете средства с него. Накрая винаги остават купища отпадъци, с които Kyrti.com ще се справи безпроблемно. Възползвайте се от нашата услуга извозване на строителни отпадъци . Тихо, бързо и надеждно ще ви отървем от всички боклуци.